Pappas bidrag til samlingen.

Nå er det jo ikke så lenge siden det er Mammut, og jeg kan derfor ikke si det er kjempelenge siden jeg kjøpte en ny bok. Strengt tatt er det veldig sjeldent det faktisk er det – er det ikke Mammut er det en brukt butikk eller et salg man bare må slå til på. Lyder det kjent?
Vel, til tross for dette fikk jeg en ny bok til samlingen min av pappa i posten for noen få dager siden. Slike overraskelser gleder alltid en bokelsker som meg. Boken som befant seg inni konvolutten var John Fantes Spør støvet, både en forfatter og en bok som for meg er ukjent. Etter å ha saumfart både for- og bakside, gleder jeg meg til å lese boken. Den er tydeligvis godt tatt i mot i avisene og en favoritt blant mange meget dyktige forfattere. Dette må jo bli en suksess!

3 kommentarer Legg til din

  1. Beate sier:

    Så koselig 🙂 Det er alltid hyggelig å få bøker i gave. Jeg synes det sier så mye om giveren også, det er på en måte en veldig personlig gave.

    Veldig koselig å komme i kontakt med nye bokbloggere! Velkommen i gjengen 🙂 Jeg opprettet også min bokblogg fordi jeg ønsket å bevare minnene om alle de flotte bøkene jeg leser og har lest 🙂 Bonusen er den insiprasjonen jeg får av å lese andre bokblogger og ha kontakt med andre med samme interesse som meg.

  2. StineMa sier:

    Dette var en ny bokblogg for meg! Spennende 🙂

    John Fantes bøker kom jeg over i fjor sommer, nemlig de tre bøkene har har skrevet om Bandini – Ask the dust er en av dem – men jeg har ikke lest noe av han (ennå).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s