Godt følge på reisen.

den

Nå er jeg klar for å reise til Irland, og må derfor bare beklage at jeg ikke kommer til å gi lyd fra meg på flere dager. Det kommer nok neppe til å bli så mye lesing på turen, men det er jo litt flyving og en del bussing til og fra, så da har jeg jo selvfølgelig vært innom Biblioteket – Deichman, selvfølgelig – og tatt med en fin liten bunke lydbøker, som skal, sammen med dismannen, følge meg på turen.

Som dere kan se er det litt av hvert og finne her. Tok med en krim av Faldbakken (som jeg møtte tidligere i høst, det kan dere lese her om dere vil(og ja, den bloggen er bare en sånn skolesak som vi en gang måtte lage)), låner en av mammas favorittbøker – Kvinnen som kledde seg naken av sin elskede – samt de to kvinnelige forfatterne Anna Gavalda og Vigdis Hjort. Jeg tror dette kan bli spennende følge på de kommende timer i buss og fly! Hva tror dere?

Én kommentar Legg til din

  1. Elisabeth sier:

    Høres kjempekos ut, Nora ^^

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s