Alexia Bohwim – Hva er greia?

den

De aller fleste har vel fått med seg Alexia Bohwim, og alt oppstyret som var da hun kom med boken Frognerfitter i 2008 på Kagge forlag. Boken ble slaktet og skapte mye oppmerksomhet i media – ikke nødvendigvis på den mest positive måten – men allikevel solgte boken så mange som 28 000 eksemplarer.

Selv var jeg en av de som leste Bohwim’s Frognerfitter – og jeg ble ikker overbevist. Det var i og for seg en grei bok å lese, men verken historien eller språket var direkte overbevisende. Hun provoserer med sex, dop og alkohol – og nå er hun ute med sin andre bok.

Boken MILF har nettopp kommet ut, og den går som følger, i følge forlaget.

«MILF handler om manusforfatteren Kim Greve. Hun nærmer seg 40, hun har verken jobb eller penger og må leie leilighet for å ha råd til å bo på sitt elskede Frogner. Sammen med venninnene Chris og Janken tviholder hun på livet slik det en gang var; ubekymret, overfladisk og fremtidsrettet.
Men omstendighetene og en liten engel med store, røde krøller tvinger Kim Greve til å snu seg rundt, revurdere alt og gå gjennom Frogners gater en gang til.»

Kvinnen Kim, forteller Bohwim i et intervju i den siste utgaven av Kamille, tviholder på sin ungdom – på de fleste måter. Om jeg jeg gjetter rett er også denne boken fylt og sex og misbruk – samt hvordan samfunnet jager etter ungdommelighet. Jeg tviler på at den vil vekke like stor oppmerksomhet som sist – nå har vel de fleste skjønt at Bohwim ikke er så spennende å intervjue, men jeg tviler på jeg kommer til å lese den.. Skal du?

Én kommentar Legg til din

  1. Thomas sier:

    Som du så, har jeg anmeldt «MILF», og jeg kan forsikre deg om at det ikke er mye som kakn sjokkere eller støte i boka, hverken når det gjelder sex, dop eller noe annet. Det mest sjokkerende er kanskje hvor lang tid det er mulig å bruke på kafeer mens man snakker og snakker og snakker om viktige Frogner-ting.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s