Katten

den

Katten sit
i tunet
når du kjem.
Snakk litt med katten.
Det er han som er varast i
garden.

Dette diktet synes jeg passer fint i dag. I dag er siste dag hjemme før jeg drar opp til skolen, så da jeg kom syklende tilbake fra en liten sykkeltur satt Sol og ventet på meg på gårdstunet. Så, et lite dikt fra Olav H. Hauge lysner min dag – og forhåpentligvis deres også!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s