Mamma vet ikke hva som er deilig

For få dager siden debuterte en bekjent av meg ut denne boken. Mamma vet ikke hva som er deilig. Selv har jeg ikke lest boken selv enda, så jeg kan ikke si noe om hva jeg synes om boken – men jeg kan fortelle dere at dette er en spennende bok jeg gleder meg til å lese!

Ina Åsheim har gått på kunsthøyskolen i Oslo, hvor hun har jobbet med blant annet tekst som kunstform. Selv har jeg hørt henne lese opp noen av tekstene sine og det er spennende tekster skal jeg si. Selv sier hun selv om tekstene i boka, i et intervju med avisa pd.no. Hele artikkelen kan dere lese her.

«– Boka handler om en familie på tre, og en nabojente. Alle prøver å være betydningsfulle for hverandre, og de prøver å nå hverandre.

– Men i disse forsøkene oppstår det grenseløse situasjoner, hvor seksualitet, nærhet og distanse kommer ut av kontroll.»

Det er en bok som gjennom episoder utforsker nye sider av barn og forhold mellom barn og voksne. En bok jeg virkelig er spent på å lese. Den er ikke tykk – omtrent 150 sider, men den sier nok mer enn som så. Jeg gleder meg, og er spent på om også andre etterhvert også leser og sier hva de synes om den!

Pst! Dere kan lese NRK’s intervju med Ina Åsheim om dere trykker her

3 kommentarer Legg til din

  1. Beate sier:

    Jeg har merket meg denne tidligere, og fikk veldig lyst til å lese den. Jeg synes det er spennende med ukjente, norske forfattere. Har oppdaget mange godbiter i det siste, som f.eks Lena Niemi, Gabriel Moro og Anita Pedersen

  2. ellikken sier:

    Denne skal jeg merke meg.

    Tusen takk for kommentar, det var kjekt 🙂 Og bloggen din skal jeg definitivt boltre meg i for her tror jeg det er mye bra!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s