Sin helt egen bok.

Tenk og skrive en helt egen bok. Jeg må innrømme det hadde vært noe ganske enestående. Ha en helt egen bok fysisk stående i sin egen bokhylle blant alle de andre man nyter ordene til. Jeg tror jeg skulle plassert boken min mellom Knausgård og Gaarder, eller kanskje inntil Wassmo’s Ett glass melk takk?

Det er en drøm, det skal jeg ærlig si – men en realitet blir det neppe. Å bli forfatter er i alle fall ikke noe jeg jobber mot, og å skulle ha mange nok ord til og fylle godt over 200 sider, det tror jeg ikke jeg hadde funnet – i alle fall ikke som er lesverdige!

Er det flere som deler drømmen med meg?

4 kommentarer Legg til din

 1. Beate sier:

  Ja, jeg deler drømmen med deg 🙂 I mange år fabulerte jeg om å skrive en fagbok, og den skulle være så revolusjonerende og «oppvåknet» at den straks ble lagt merke til og brukt på utdanninger og i fagmiljøet. Hehe, det er lov å drømme! Har også alltid drømt om å skrive min egen bok. Har aldri sett for meg at den skal stå i ei bokhylle. I drømmen min så er det viktigste at jeg har fått ordene mine mellom to permer og at andre leser det jeg har skrevet.

  Vel, mannen min forsøker stadig å overbevise meg om at drømmen min kan bli en realitet, men jeg er ikke helt der. Har rett og slett ikke troen på at det kan bli noe særlig bra, og da har jeg gitt opp før jeg har begynt. Kanskje derfor jeg blogger?

 2. Anita sier:

  Jeg drømmer om det… Har hatt skrivekløe hele livet, men ikke kommet lenger enn til å blogge, dessverre. Kanskje en eller annen gang??

 3. Elisabeth sier:

  Da jeg varyngre var den store drømmen min å bli forfatter, men nå forekommer det meg litt urealistisk. Litt dumt kanskje, man burde jo ikke gi opp en drøm. Men blir nok bare dagbøker og blogg foreløpig.

 4. Julie sier:

  I likhet med de andre her har jeg også den drømmen. Har ikke lagt den helt på hylla, men kan ikke skryte av at det går spesielt fort fremover. 😛 Jeg har heller ikke kommet så langt at jeg har sett den for meg i en bokhylle, men det er en fristende tanke…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s