Kaffe og bok

Litteraturhuset er angivelig blitt stedet de som har noe og si når det kommer til litteratur møtes. Her arrangeres det ene åpne arrangementet etter det andre, samt tusenvis av lukkede. Ikke bare er det et hus som rommer store saler for forestillinger og forelesninger, men det er også bokhandel, skrivestue og kafé, og det er nettopp den siste jeg vil vie litt oppmerksomhet til.

På Litteraturhusets kafé tror jeg ikke jeg har vært mer enn to ganger, og det er jo i og for seg en fin kafé med en og annen kjendis blant kaffedrikkerne. Men, nå er jeg på jakt etter en real bokkafé i Oslo. En med mer bøker, mer sjel og en mer.. koselig atmosfære. Er det noen som vet om noen – for det gjør ikke jeg!?

Jeg vet jo at det er en kafé på Deichman, men der har jeg aldri vært. Kanskje det er koselig der? Hvis ikke – jeg vil gjerne høre om de som finnes. Og, om det ikke finnes, er det rett og slett for dumt, og jeg må kanskje vurdere og starte opp en bokkafé i Oslo istedet for litteraturstudier i Bergen! Et sted som tilbyr vakre bøker. Bøker man kan titte i, eventuelt gode stoler man kan nyte medbrakte bøker. Et sted man kan treffe andre glade bokentusiaster. Noe sånt må jo finnes!

2 kommentarer Legg til din

  1. labben sier:

    Hva med å starte opp en bokcafé i Bergen mens du driver med litteraturstudier? Gjerne på Høyden et sted. Jeg hadde blitt kunde 🙂

  2. Elisabeth sier:

    Jeg hadde blitt kunde om jeg visste om et slikt sted!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s