3 kommentarer Legg til din

 1. Christine sier:

  Det er problemet med det virkelige livet! Mange likesinnede å finne på nett, men jeg hadde neppe hatt noen å ta med meg på et arrangement som dette jeg heller. Hvertfall ikke uten elementer av mild tvang 😉

 2. Knut Bøe sier:

  hei, fin blogg du har (som jeg også sa som svar på ditt spørsmål på min blogg), kommer vel til å kikke innom her av og til—. Du er velkommen som besøk hos meg, jeg har alvorlige hensikter om å etterhvert lage en brukbar bokblog.
  mvh
  Knut B

 3. Elisabeth sier:

  Satt akkurat og tenkte det samme idag mens jeg klikket meg gjennom sidene til litteraturfestivalen på Lillehammer og tenkte at jeg faktisk har fri den helgen i år.
  Og jeg tenkte det også da jeg fikk mail om festivalen du linker til. For terskelen er virkelig høyere for å dra alene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s