Søker likesinnede.

Jeg har akkurat innsett at jeg trenger en likesinnet. En venn som er like sykling opptatt av bøker som meg. En venn jeg kan ta med meg på arrangementer som dette. Det er nemlig noe som mangler i livet mitt!

3 kommentarer Legg til din

 1. Christine sier:

  Det er problemet med det virkelige livet! Mange likesinnede å finne på nett, men jeg hadde neppe hatt noen å ta med meg på et arrangement som dette jeg heller. Hvertfall ikke uten elementer av mild tvang 😉

 2. Knut Bøe sier:

  hei, fin blogg du har (som jeg også sa som svar på ditt spørsmål på min blogg), kommer vel til å kikke innom her av og til—. Du er velkommen som besøk hos meg, jeg har alvorlige hensikter om å etterhvert lage en brukbar bokblog.
  mvh
  Knut B

 3. Elisabeth sier:

  Satt akkurat og tenkte det samme idag mens jeg klikket meg gjennom sidene til litteraturfestivalen på Lillehammer og tenkte at jeg faktisk har fri den helgen i år.
  Og jeg tenkte det også da jeg fikk mail om festivalen du linker til. For terskelen er virkelig høyere for å dra alene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s