Kjære osloboer

den

Selv er jeg osloboer, men det kommer ikke til og vare lenge. Allerede i August kjører jeg forhåpentligvis over fjellene med alt jeg eier og har, og går derfor glipp av en stor happening i Oslo, som jeg tenkte og fortelle dere om allerede nå – så dere kan holde av dagene.

Litteraturhuset kan nemlig melde om at det vil, fra 20. til 24. August, bli arrangert Murakami-festival. For jada, Haruki Murakami kommer til Oslo – og Litteraturhuset har selvfølgelig kapret ham. Det blir sikkert fantastisk – for som om det ikke er nok med Murakami selv, kommer blant annet Grytten (som er utrolig flink til og snakke for seg!) blant mange andre Murakamientusiaster.

Så, vet du ikke hvem Murakami er? Da må du dra til nærmeste bokhandel eller bibliotek og få de til og lete frem de flotte bøkene hans. Selv foretrekker jeg aller best Norwegian Wood (som også var den første boka av ham jeg leste) – men ellers er også Trekkoppfuglen og Kafka på stranden virkelig gode bøker.

Husk dette nå da, og for alle i Oslo området – Litteraturhuset er stedet og være disse sommerdagene i August!!

Én kommentar Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s