Forfatterkontakt

Jeg antar dere husker denne lille saken her…?

Vel, som jeg skrev i kommentaren – at jeg kanskje skulle ta i bruk mine journalistiske nytillærte kunnskaper – så gjorde jeg. Men, dessverre gav ikke det de frukter vi kunne håpet på. Vigdis Hjort fikk nemlig en mail av meg hvor jeg spurte henne hva hun ville med disse navnene, men svaret jeg fikk var ikke noe særlig og skrive her om, dessverre. Ikke fordi Hjort ikke hadde noe spennende og si om saken, men rett og slett fordi hun ikke hadde tid til og svare på et slikt spørsmål. Synd, men sånn er det.

Allikevel kan vi jo prøve og dra noe bra ut av dette, og det er at det nytter og spørre – og mest sannsynlig får man svar, men ikke nødvendigvis det man håper på. Så, dette har jeg tenkt til og jobbe litt videre med – ikke nødvendigvis med navn og akkurat den problemstillingen – men og la forfattere slippe til med svar på spørsmål angående litteratur som jeg lurer på. Kan ikke det bli spennende!?

Pst, dette innlegget er forhåndsskrevet – akkurat nå satser jeg på at jeg spiser pølse og is, noe dere også bør gjøre!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s