En mulighet som aldri ble grepet.

den

I dag har jeg – inspirert av i går? (neida!) – tilbrakt noen timer på det kjære Litteraturhuset. Anledningen var som seg hør og bør boklansering, dog med påfallende debatt – og det var selvfølgelig dette jeg var sugen på. Boken har jeg nemlig ikke særlig lyst til og gi ut, den heter Nei til kjøp av sex og kropp! og en Antologi, skrevet av lederen av Kvinnegruppen Ottar, Ane Stø og en annen Ottardame, Trine Rogg Korsvik.

Selv har jeg ikke stort til overs for det som står i boka – i alle fall ikke i sin helhet – og heller ikke for Ottar som gruppe heller. Så, til tross for at jeg kunne få en personlig signert utgave til et kupp av en pris, lot jeg boken bli liggende – uten og få følge hjem. Godt for meg, godt for lommeboka så hvorfor ikke!?

En annen mulighet jeg derimot benyttet med av for en stund tilbake var og svare på en facebookmelding jeg fikk noen uker tilbake, som snilt og greit spurte om jeg ville ha en bok i posten. Så sagt, så gjort – og i dag kom boka Buena Sucia deisende i postkassen min. En real jentebok som skal leses i solsteika på hytta, om jeg rekker og komme meg dit et par dager!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s