Vi – bokbloggere.

den

I kveld skal jeg rose det fellesskapet jeg som bokblogger er blitt med av – for jeg trives! Ikke bare er jeg glad for og lese at det faktisk finnes andre som er like opptatt av bøker som meg, men jeg får også så mye respons på det jeg selv skriver om alle disse bøkene, og det, det er jo morsomt!

Jeg synes blogging har skapt en unik mulighet på tvers av bokentusiaster. Ikke bare har jeg mulighet til og lese hva andre lesehester synes, men jeg kan også lese siste nytt fra flere forlagsansatte, lese om hverdagene på flere av landets biblioteker og være i direkte kontakt med forfattere selv. Det er rett og slett inspirerende!

3 kommentarer Legg til din

  1. Christine sier:

    Helt enig! Det er faktisk blitt et miljø av dette, og det er innmari hyggelig. Det er vel kanskje et fellestrekk blant mange bokbloggere at man ikke har noen rundt seg som er like opptatt av bøker som en selv? Det er godt vi har dette internettet 😉

  2. knirk sier:

    Det er utrolig motiverende og inspirerende. Enda morsommere å lese!

  3. Beate sier:

    Helt enig med deg! Jeg har tidligere blogget om generelle ting og det var ikke det samme som å ha en bokblogg. Det er veldig inspirerende å lese andre bokblogger og å få tilbakemelding på ting man selv skriver 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s