Ut på tur, igjen

den

Det har vært litt trått med blogging de siste dagene – det må jeg bare få beklage. Men, nå har jeg lest ferdig Sangen om den røde rubin, og omtalen kommer i morgen! I morgen drar jeg også en tur til Bergen og blir dermed borte til onsdag – med andre ord ingen lang tur.

Dette er boken som skal få bli med meg på tur – en ganske liten, og for meg, helt ukjent bok av Marit Tusvik. Jeg har, om jeg husker rett, kjøpt den på salg hos Norli – og det kan den sikkert fortsatt gjøres, om du har mulighet til og komme deg til tilbudsavdelingen deres i Norli i Universtsgata. Men, nok reklame. Dere kan i alle fall vente og høre hva jeg synes om den før dere kaster dere rundt. Lang tid tar det neppe!

Ellers venter det enda en bokomtale senere i uken. På fredag er det nemlig endelig min tur til og debutere som bokblogger for Cappelen Damm. Så da må dere følge med – det er nemlig en morsom bok som skal til pers, med andre ord – definitivt verdt og få med seg!

Én kommentar Legg til din

  1. Anette sier:

    Tusen takk for kommentaren på bloggen min! Favorittboken min så langt i år er «Boktyven». En fantastisk bok som gikk rett i sjela mi! Har du lest den?
    Så flott blogg du har! Og så bokblogger for Cappelen da, det må jo være helt fantastisk! Klem fra Anette 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s