Vi leilighetseiere må lese interiørbøker.

den

Beklager at jeg akkurat i dag ikke kan skrive om stort annet enn akkurat dette. Jeg har kjøpt med leilighet i Bergen, nemlig! Så, da tenkte jeg at nå må jeg jo virkelig sette alle kluter til for og få den fineste leiligheten jeg kan få på mine 22kvm. Den eneste interiørboken jeg har er denne 10m2, men den er strengt tatt ikke så inspirerende. Ikke er rommene særlig fine, og ikke er det spesielt imponerende – så, om det ikke er noen flotte interiørbøker på salg, får jeg ta meg en tur på biblioteket og låne noe inspirerende – det er tross alt bare i overkant av 2 måneder til jeg skal flytte. (haha)

Så, vet du om noen lekre, inspirerende interiørbøker – så skrik ut!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s