Bare en liten anbefaling

den

I dag har jeg en gledlig nyhet – i alle fall til dere som befinner dere på Østlandet! I Vestby, her jeg bor, er det nemlig åpnet noe du sikkert har hørt om – Norges første outletby. Det du kanskje ikke har fått med deg er at der har de en fantastisk stor bokhandel der forlag kjøper seg inn meter for meter og selger bøker til reduserte priser. Et bokmekka? Ja, man kan så si.

På Read Entertainment er det nemlig ikke få bøker og velge mellom. På de 600kvm er det nemlig mye og velge mellom – i tillegg til og ha et godt utvalg av både kokebøker, historiebøker og en raus barneavdeling – har de kjente forfattere som Haruki Murakami, Liza Marklund og Paulo Choelo, samt mindre kjente forfattere. Her er det altså mulighet for og finne ukjente skatter, flotte gave- eller «pynte»bøker samt flere av de siste bestselgerne.

Nei nå får det være nok reklame – jeg vet i alle fall at jeg skal tilbake et par ganger etter lønningen har kommet inn!

Én kommentar Legg til din

  1. Geir Isaksen sier:

    Veldig gøy at lille Vestby har satset på dette «konseptet». Jeg kommer helt sikkert til å ta meg en tur dit iløpet av sommer’n.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s