Alle disse gavene!

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen. Det finnes ikke mye som er bedre enn billige bøker – bortsett fra de man får gratis, selvfølgelig. Så, det har resultert i at da jeg kom hjem i går lå det ikke mindre enn to pakker og ventet på kjøkkenbordet. Bok nummer to i Cappelens bokbloggturné Evig din har ankommet – og etter og ha lest ut boken jeg holdt på med i løpet av dagen i dag – er jeg klar for og ta med meg den på senga i kveld.

Den andre boka som kom i går fikk jeg etter en forespørsel fra Panthera forlag, et nyoppstartet forlag i Bergen – som lurte på om jeg vil lese noen av de to bøkene de foreløpig har gitt ut. Igjen klarte jeg jo selvfølgelig ikke takke nei – og i går lå bergenskrimen Kjøter i mine hender. Det blir gøy og lese litt fra Bergen, det er jo tross alt dit jeg skal flytte om ikke lenge!

Dere kan si hva dere vil om at bloggere blir sponset av forlag – men jeg klarer i alle fall ikke og si nei til gratis bøker!!

4 kommentarer Legg til din

 1. Labben sier:

  Kjøter lå og ventet på meg da jeg kom hjem i dag også =) I tillegg fikk jeg I Dypet av en Ruin og en hentelapp fra historieklubben med tre historiebøker. Velkomsttilbud er kjekt. Spent på Kjøter – jeg har ikke lest mange bøker fra Bergen tidligere, spesielt ikke krim. Får se om jeg kjenner meg igjen 🙂

 2. Jeg får aldri slikt, men er kanskje fordi jeg er ny i gamet fortsatt 😉 Gleder meg til å lese anmeldelsen av Evig Din, har kjøpt den på engelsk, men ikke lest den enda.

 3. Inglill sier:

  Jeg leste aldri den første boka – Eat & Pray – eller hva den nå het – tror ikke den var for meg, men er litt mer spent på Evig Din – skal følge med 🙂
  – bokelskerinnen – jeg blir heller ikke nedrent av forlag, og er litt usikker på om jeg skal være fornærmet eller lettet over å ikke ha enda flere bøker på vent 🙂

 4. Christine sier:

  Enig! Alltid hyggelig med bøker i posten, uansett om de er fra forlag eller billige bøker jeg har kjøpt selv. Holder på med en Tunneler i bokbloggturneen nå 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s