Bare et par nye bøker..

I helgen var det duket for årets happening her hvor jeg bor – korpsets Loppemarked! Som seg hør og bør troppet jeg opp med min far når det åpnet på søndag – og vi fikk da rasket med oss noe. En poste ble fylt til randen, og i posen var det de på bildet som skal få bli med meg til Bergen.

Knut Faldbakken – Bryllupsreisen
Earnest Hemingway – Noveller
Anders Heger – Mykle, et diktet liv
Øystein Rottem – Norges litteraturhistorie (1980-98)
Punch’s – Lomme-Ibsen

Som dere forstår har jeg litt av hvert og kose meg med i sommer (som om jeg rekker og lese dette i sommer). Men, jeg gleder meg i alle fall spesielt til og lese om Mykle (som angivelig diktet mye omkring sitt eget liv), samt bli flinkere og lese noveller – deriblant noen fra denne enorme samlingen fra Hemingway.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s