Ein schönes Buch?

Snart er det ferietid for meg også! På mandag setter jeg nesen mot Berlin for og være der i fem dager – og jeg gleder meg! Har ikke vært i Berlin enn mer et par timer før, så nå skal jeg jammen meg finne ut hva storbyen har og by på. Men, det jeg selvfølgelig må ha med på reisen er noen gode bøker – og da tenkte jeg kanskje at dere kunne hjelpe meg med og finne en god bok som gjerne foregår i Berlin? Vet du om en – så skrik ut da vel!

Det er forresten selvfølgelig lov og komme med andre forslag som egner på ferie – alt tas i mot med mange takk!

(Jeg er forresten i tvil om gramtikken stemmer i tittelen, ja!)

Én kommentar Legg til din

  1. hei kasiopeiia, så gøy med berlin! Hvis du finner en bok (ein schönes Buch) av Wladimir Kaminer (Schönhauser Allee eller Russedisko, kan det være morsomt å lese mens du er der. Særlig hvis du bor i Prenzlauer Berg, der handlingen utspiller seg. Han er russisk innvandrer og forfatter, skriver (på tysk tror jeg) om innflytteres tilværelse i Berlin, ganske festlig. Han reiser også rundt m et fargerikt diskokonsept og har bla vært på litt-huset i Oslo. God reise!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s