Germanske inntrykk

den

Etter 5 hektiske dager i den tyske hovedstaden er jeg nå tilbake til kjente trakter. Én bok er blitt lest – den skal dere få høre mer om når jeg har fått noen timer på øret, som man sier – ellers er det blitt minimalt med alt som har med bøker og gjøre. Mine tyskkunskaper er nok litt for dårlig til og få noe særlig glede av flere store, gode bokhandlere vi var innom – men man kan jo alltids titte!

Det var egentlig alt jeg hadde og meddele nå – jeg lever og skriver i morgen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s