Hva skal tiden brukes til?

den

Det er veldig mange bøker her i verden, det er det vel ingen tvil om? Noen ganger, når jeg kikker på listen over alle de bøkene jeg drømmer om å lese, får jeg det travelt. Det er jo så mye jeg skal gjennom! Om det finnes noen form for rangering? Nei. Alt går på ren og skjær lyst – men det er jo ikke så dårlig bare det!

Hvordan velger du hvilken bok som skal få bli neste?

2 kommentarer Legg til din

  1. anne marit sier:

    Jeg har og en usynlig liste over bøker som helst skulle vært lest i går. faktisk hadde jeg planer om å komme meg godt på vei i sommer og, men nå er det alt 20.juli.. skummelt.
    Sånn i forhold til å finne bøker jeg har lyst til å lese, får jeg alltid masse inspirasjon på jobb (Ark). Men har funnet ut at innimellom er det lurt å lese ting man vanligvis ikke leser. Jeg er egentlig en krim-person, men den siste boken jeg leste var ‘Mot nordavinden’ og det er ganske langt unna krim (litt sånn lovenovel anno 2010 med en artig vri). Og til en overraskelse, sidenj eg liker å tro at jeg bare SKAL like krim, så syns jeg at denne boken var ganske fascinerende. Generelt prøver jeg også å styre litt unna bøker som er sånne som selger seg selv og ligger øverst på bestselgerlister. Det fungerer ikke helt på meg.

  2. Boktoka sier:

    Jag märker att jag har en tendens till att inte läsa de böcker jag verkligen vill läsa. När jag ska välja en ny bok så väljer jag mycket ofta en bok jag inte tänkt att jag ska läsa. Väldigt underligt.

    Och så ligger de där böckerna jag verkligen vill läsa, kvar olästa. Suck!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s