Jeg forstår faktisk ikke!

den

https://i0.wp.com/193.91.211.230/bokomslagServer/SMALL_PICTURE/ZRkY0Ttgp83fH9qKqSI3j0+Om5sT8rAt.jpgJeg er faktisk nesten litt irritert over boken jeg begynte på et par dager tilbake. Boken det dreier seg er Salman Rushdie sin Midnattsbarn – og selvfølgelig har jeg skaffet meg den i en «must-utgave». Det er en lovomtalt roman skrevet i 1981, som senere er valgt til den beste blant vinnerne av Bookerprisen. Jeg har vel klart og karre meg litt lenger enn side 50 – men jeg henger virkelig ikke med. Er det jeg som er dum? Er jeg ikke en god nok leser? Er boken for dyp for meg?

Noe er i alle fall ikke som det skal. Jeg gir opp i morgen – når jeg kommer hjem og kan finne frem en annen bok. Det er virkelig ikke verdt og slite seg gjennom vel 500sider bare fordi mange andre skryter av boken. Det handler tross alt om min tid. Jeg hater å gi opp bøker når jeg først har begynt, men sånn det er nå blir jeg bare frustrert når jeg leser. Det er tiden virkelig verdt! Så, når jeg om 3 år har fullført bachelor i litteraturvitenskap – kanskje jeg da er klar for «Den store boken om India».

Én kommentar Legg til din

  1. effjusikay sier:

    Fullstendig enig… selv om jeg ikke har lest boka. Jeg har begynt på andre bøker og funnet ut at så lenge JEG ikke gidder det jeg leser så driter jeg i hva kritikere og forståsegpåere mener. Akkurat som film. Det er MIN fritid, MIN mening som teller.
    Les noe du liker, heller 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s