Statusmelding

I mangel på motivasjon for pakking og noe å skrive om tenkte jeg å gi dere en liten melding om hvordan det står til på lesefronten nå for tiden. Jeg flytter jo til Bergen førstkommende onsdag, så det er ikke plass til så mye annet oppi hodet mitt nå om dagen. Dermed ble Rushdie Midnattsbarn forkastet, og jeg har kastet meg over en lettfordøyelig Marian Keyes bok på engelsk. Enkelt og greit når jeg bare leser noen få sider mellom slagene, altså.

Ellers kan jeg fortelle at jeg var på biblioteket og skaffet selskap til kjøreturen over fjellene. Både jeg og pappa (jada, jeg kjenner jo noen menn som leser) er glade i bøker så lydbok på lange bilturer er et must. Sist gang var det Lars Myttings Hestekrefter – denne gangen er både Kollektivt selvmord av Arto Paasilinnasog Like østenfor regnet av Levi Henriksen med på turen. Den første har fått mye skryt av bekjente, og den andre virker også lovende. Det er med andre ord duket for en alle tiders biltur!

2 kommentarer Legg til din

  1. Christine sier:

    Det høres veldig trivelig ut med biltur! For meg blir det flyflytting, men jeg tror jeg slipper å reise alene. Lykke til med flyttingen!

  2. Elisabeth sier:

    Masse lykke til med flyttingen, søta! Tenker på deg hver gang jeg drikker te. Håper du kommer til å elske studiet, og at du blir fornøyd med leiligheten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s