Utsolgt på tolv minutter

Å lese Aftenpostens kulturdel til frokost gjorde litt vondt – det må jeg bare innrømme. «Utsolgt» ropte mot meg og bildet av Murakami brakte raskt tilbake bilder jeg hadde forsøkt å glemme. I og med at jeg flytter til Bergen i morgen, har jeg bare skjøvet hele Murakami-festivalen bort fra hukommelsen. Jeg vet ikke akkurat når det er – en gang iløpet av August – og at billettene åpenbart ble lagt ut i går, hadde jeg ingen idé om. Heldigvis er det andre bloggere som skal, så får jeg heller kose meg med deres bilder og tekst. Det får bli en brukbar erstatning.

Det går dessverre ellers slag i slag med pakking og besøk de siste dagene, jeg flytter jo som sagt alt i morgen og bilen skal pakkes i kveld, med andre ord må rommet mitt tømmes ned i pappeskene litt raskt – noe jeg har store problemer med. Jeg lar meg raskt distrahere og det går veeldig sakte fremover.. Så, som dere sikkert skjønner, blir det heller ikke særlig med lesing heller. Vi får se hvordan det blir fremover, jeg aner ikke! Men snart bør jeg jo kunne finne en pensumliste med noe moro jeg kan dele med dere!

2 kommentarer Legg til din

  1. Sesselja sier:

    Argh! Jeg hadde lagret datoen 02. august i hjernen et sted, men tydeligvis litt for godt gjemt, for her sitter jeg, billettløs og misunnelig. Jaja, jeg får gjøre som deg, trøste meg med bloggereferatene som nok kommer.

  2. Christine sier:

    Jeg lover å fotografere, referere og generelt sett kommunisere så mye som mulig fra festivalen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s