Lånekortet mitt!

Jeg er fortsatt ikke over sjokket hvor dyre pocketbøker er nå om dagen. Faldbakkens siste, Totem, fant jeg til den nette sum av 149kr (ja, i pocket) i en av byens bokhandlere. Ja, jeg vet at det egentlig ikke er spesielt mye, men som gnien student blir det raskt mange penger om jeg skulle tatt med alt hva jeg har lyst på. Har du sett lista mi eller? Den våteste drømmen jeg har nå om dagen er Knausgårds fjerde, men 299 på en bok er dessverre ikke i mitt budsjett nå om dagen.

Så, i morgen har jeg en plan. Om jeg orker, har jeg tenkt å sjekke ut byens bibliotek. Ikke bare er jeg blitt tilhenger av Bergen Offentlige Biblioteks gruppe på facebook, men tiden er kommet for å registrere mitt Nasjonale lånekort på nok et bibliotek – og faktisk forsøke å bruke det en del. Jeg er jo ikke akkurat en overaktiv bruker av lånekortet mitt, for å si det mildt. Jeg vil eie bøkene! Relativt barnslig når man strengt tatt ikke har råd, men akk – vi har alle våre svake sider!

Det jeg nå lurer på, er hvilke bøker dere synes skal bli med meg hjem fra biblioteket? Nåværende bok er avsluttet og jeg er klar for nye fangster – noen anbefalinger?

2 kommentarer Legg til din

 1. fjord sier:

  Katharina Hagenas Smaken av eplekjerner har jeg lest i sommer, den er slettes ikke dum. Ellers kan jeg trygt anbefale Hendelser ved vann av Kerstin Ekman, det er en av mine absolutte favoritter.

  Den siste jeg lånte på biblioteket er forresten Helle Aarnes Tyskerjentene. Holder på med den nå.

 2. Jeg er enig med deg; jeg vil heller eie enn leie.
  Jeg anbefaler Montaignes knakende gode «Essays».
  Eller hva med «Vår misnøyes vinter» av Steinbeck?
  Ha en fin tur til biblioteket, okkesom!

  Eders ærbødigst
  1 stk. sort svane.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s