I seng med Mussolini

Claretta Petacci, Mussolinis elskerinne.

I dag ble det sluppet en ny, spennende bok på norsk. Den italienske versjonen av Mussolinis elskerinnes kjæreste skapte mye oppsikt da den kom ut i hjemlandet for et halvt år siden. Nå er det vår tur til å lese om den italienske diktatorens sengevaner, ekkelt store behov for bekreftelser og hans innbitte rasisme.

Bøker om krigen er definitivt spennende, særlig om det handler om sekretærer, elskerinner eller andre kvinner som klarer å få frem alternative sider av de maktsyke mennene som har vært i livet i løpet av årene.

« «Se, se på kjempen din, ta på ham, se så stort og hårete dette brystet er på den slemme, store gutten din.»»

Ting som dette står skrevet i dagbøkene etter Claretta Petacci. Rimelig smakløst av mannen (som så mye annet), er det ikke? Boken Jeg, il Duces kvinne, er en bok i alle fall jeg har lyst til å lese. krig, sex og skittent spill – det hele sett gjennom den besatte kvinnen Claretta Petaccis øyne.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s