Studiestart

Da var studiene i gang, og jeg kan med rette kalle meg student – jeg har i alle fall forsøkt å bli det i løpet av dagen, melde meg til undervisning og ha rosa fadderbånd rundt armen.

Moroa begynner jo strengt tatt ikke før til «våren» (dvs etter jul), for i høst er det exphil, exfac og tekst og kultur som står på planen. Jeg merker at jeg ikke synes det er så veldig spennende og jeg krysser fingrene for at jeg klarer å melde meg på rett ting, møter opp i rett tid – samt at de bruker den kildehenvisningen jeg er vant til.

Så, bokjakten er i gang. Jeg har ikke mindre 4 bøker og 2 kompendier som skal innhøstet for anledningen. Morsomme bøker kan de vel strengt tatt ikke kalles, og jeg satser dermed på den billige(ere) varianten – og krysser fingrene for at noen selger brukte bøker til meg i morgen!

Om dere nå er redd for at jeg kun skal lese (og skrive om) filosofi og akademisk tenkning fremover – frykt ikke. Jeg leser faktisk en ungdomsbok nå om dagen, og jeg har en som alt ligger på lager (men den må dere vente helt til neste uke med å få lese), men det kommer. Men ja, det kan hende det ikke blir fult så livlig her (i alle fall ikke denne uken om alt går etter planen) – men stay tuned, jeg er god til å rekke mye!

Én kommentar Legg til din

  1. Sesselja sier:

    Tja, jeg hører gjerne om filosofi og akademisk tenkning, jeg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s