Pst! 50 + 50 = 100%

Her en dag var jeg og drømte meg bort i en av bokhandlene her i byen. Det er jo alltid fristelser å finne der – men som student er vel ikke akkurat bokinnkjøp det som kan spise opp sparepengene. Men, for å raskt komme til saken så jeg en bok jeg gjerne vil gjøre dere oppmerksomme på, nemlig Frode Gryttens 50/50.

Frode Grytten er jo en relativt kjent forfatter her til lands. Har kommer fra Odda, skriver fra Odda og er en goslig fyr. Hans siste utgivelse er nemlig denne boken – 50/50 som den heter. Den innholder 50 tekster han har skrevet før han ble 50 (her har du tittelen) og slik beskrives bokens innhold på Det Norske Samlagets hjemmesider:

«Denne boka er ein hybridbil, stappa full av essay, reportasjar, parodiar, lesarbrev og skjulte skattar. Han trillar gjennom dagens Noreg, kastar sine skarpe blikk ut på eit mett sosialdemokrati. Ein og annan avstikkar blir det tid til, bilen sneiar innom USA, Romania og Litauen. Denne hybridbilen går på språklig overskot, humor og melankoli, Smiths-songar og kjærleik.»

Jeg regner meg selv som en Grytten-fan, til tross for at jeg har lest minimalt av ham. At denne boken skal leses er det ingen tvil om – og det er derfor jeg vil spre det glade budskap til dere også. 50 + 50 blir jo 100 – så dette være bra!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s