I skattekisten!

I dag var jeg på salg hos Norli. Jeg heldigvis hadde jeg ikke store forhåpningene – så sorgen ble ikke stor da jeg fikk se det magre og ikke særlig fristende de hadde på by på. Til tross for dette gikk jeg ikke tomhendt hjem.

Vagant er et kjent litterært tidsskrift. Det har blitt utgitt i mange år (helt siden 1988 for å være korrekt), men allikevel må jeg innrømme jeg aldri en gang lest en eneste sak derfra. Litt rart? Definitivt. Men, tilbake til salget hos Norli – der hadde de nemlig 3 gamle utgaver av Vagant liggende (fra i fjor) og de hadde alle spennende navn og temaer på forsiden, og med den nette summen av 20kr på stk – fikk to bli med hjem.

Trodde du det var alt? Det hadde jeg også trodd, hadde det ikke vært for at jeg kom over en Fretex butikk (jeg er jo enda ikke akkurat lommekjent her i byen). Er det noe jeg alltid ser på når jeg er innom Fretex er det brukte bøker. Jeg ser som regel etter noen konkrete forfattere, som f.eks. Gaarder – han ser jeg alltid etter -, og andre etablerte, norske forfattere jeg gjerne leser. Så, tror dere jeg fant noe? Selvfølgelig. I hardcover ble Vigidis Hjorts Hysj med meg hjem, mens Helene Uris De beste iblant oss var kun å få i pocket. Men akk, hvor pirkete skal man være?

Så, nå sitter jeg her – klar for å gi meg selv en kveld fri, med snaue 200 sider igjen av Knausgård og en haug med mye nytt og spennende! Er det fler enn meg som liker at det er helg, eller!?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s