Kveldste

For å gi et lite livstegn fra meg denne søndagen vil jeg dele et lite Yogi-visdomdsord med dere. Ellers vil jeg fortelle at dagen har i store deler vært tilbrakt sammen med Helene Uris De beste blant oss, og jeg regner med at jeg kommer med omtalen i morgen. Så, tilbake til visdomsordet og ønsket om en god uke for alle:

«Practice kindness , mercy and forgiveness»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s