Å lese på do!

Det finnes jo egne bøker som er lagd for å leses på do. Det finnes også mange kurver fylt med blader av ymse slag rundt omkring på landets bad. Men hva leser man egentlig?

Det er strengt tatt ytterst sjeldent jeg har lesestoff på badet i det hele tatt, men det er kanskje fordi det ikke ligger noe der inne fra før av? Hva skulle det i så fall vært? En sliten vitsebok som var blitt bølget i kantene av fuktigheten? Tror ikke det. Vet også det finnes varianter som å henge opp plakater med f.eks. fuglesorter eller mer anatomiske «læreplakater». Men nei, heller ikke det er noe for meg.

Noen blader kanskje, som hos tannlegen? Sånne man godt kan ta en titt i en gang i blant, men helst ikke vedkjenne seg? Nei, jeg tror det blir lite lesing på do for min del. Kanskje jeg kan legge de nyinnkjøpte, dog gamle Vagant magasinene jeg kjøpte for noen dager tilbake der – eller så ser det ut til at de sjeldent blir lest (dessverre).

Har du lesestoff på do?

5 kommentarer Legg til din

 1. Sesselja sier:

  Jeg har lesestoff på badet, som jeg leser i når jeg pusser tennene og tar fluroskyllingen. (For tiden er det ‘Family and friends’ av Anita Brookner som holder med selskap.)

  Men jeg leser ikke når jeg er på do. Akkurat det synes jeg er en ekkel vane.

 2. monika sier:

  den beste doboka: 101 mennesker du ikke vil ha i bryllupet ditt. må jo være den beste plassen å lese om massemordere og lignende.

 3. Julie sier:

  Jeg tar aldri med meg bøker på badet. Men det ligger stadig diverse blader der inne. Gjerne gratismagasiner som jeg ikke bryr meg særlig mye om. De «fine» bladene mine får ikke bli med på badet. Det er jo ikke akkurat en ideell «atmosfære» for papir, som gjerne blir bølgete og skrukkete med så mye fuktighet. Men joda, diverse blader jeg ikke har noe i mot å kaste etterhvert finner stadig veien inn dit.

 4. Vib sier:

  Jeg leser på badet ja, og når jeg studerte limte jeg opp alle glosene jeg skulle lære meg så jeg pugget de når jeg var på badet, samme hva jeg var der for å gjøre. Men nå er det Klassekampen som leses ved tannpuss, mens jeg venter på vaskemaskinen osv. Får det kun på lørdager, men tar med alltid en uke å få lest det ut 🙂

 5. Beate sier:

  Jeg klarer ikke å la være å lese når jeg sitter på do. Enten har jeg ei bok eller et blad med meg, i tillegg til at det ligger kryssordblad og sudokublad der. Når jeg er på besøk noen steder og det ikke er noe å lese på så kan jeg finne på å lese hva som er innholdet i diverse flasker og krukker. Hehe, jeg er nok litt rar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s