Hoppeloppe

Høsten har definitivt kommet til byen mellom fjellene. Det er vått, kaldt og det grå legger seg raskt. Allikevel finnes det da lyspunkt på en lørdag, heldigvis!

Det er lørdag, jeg hadde en rolig kveld i går, dog meget hyggelig, så i dag var jeg klar for å gjøre noen kupp. Jeg har fryktelig lyst på noe nytt og fint i leiligheten min – og bøker er jeg selvfølgelig alltid åpen for. TIl tross for at jeg fikk en pakke i posten her en dag (hurra!) – som til og med var gratis – orker jeg ikke lese biografier nå om dagen. Det var nemlig Tore Rems biografi om Jens Bjørneboe (kun første del vel og merke) Sin egen herre som dumpet ned i postkassen min.

Men tilbake dagen i dag. Jeg tok altså turen på loppemarked for å se om jeg fant noe fint, og for å finne et par bøker verdt å ta med hjem. Det var litt av en skuffelse skal jeg si dere. Ingenting annet enn dårlig stekte vaffler som fikk min oppmerksomhet der, så da bar turen avgårde til Fretex. Én bok fikk bli med, Å salte et hjerte. Boken er skrevet av en Per Knutsen og jeg har aldri hørt om boken – men den fanget i alle fall min oppmerksomhet. Baksiden sier som føler:

«Willy, en middelaldrende lærer på landsbygda, blir så betatt av en ung mann han ser i en pornofilm, at han reiser ut i verden for å finne ham – og finner ham.»

Så, nå er jeg klar for en helaften med boken jeg tok med fra biblioteket i går (Bli hvis du kan, reis hvis du må),te og sofakos. Håper også alle andre koser seg med gode bøker, vakre ord og deilig høstkos!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s