Juni, september, oktober, mai

Boken Juni, september, oktober, mai er skrevet Anne Gjeitanger og har lenge stått i bokhyllen min. For få dager var tiden kommet for å begynne på den. Jeg trodde jeg ville like den. Det gjorde jeg ikke, og nå – når 95sider er lest gir jeg opp.

Det handler om en billedkunstner, Tale, som har flyttet fra Østlandet til Nordnorge for sin elskede. Men, det er jo en nederlandsk kunstner som ser ut til å ha kapret hennes hjerte (i alle fall for flere år siden) og hun tar opp igjen kontakten med ham. Boken er ispedd en god del som er skrevet i kursiv. Dette er en slags monolog som Tale blir fortalt fra sitt eget hode og skriver ned.

Jeg fatter det ikke. Kanskje kan det være konsentrasjonen min som ikke er tilstrekkelig om dagen, kanskje boken ikke er god. Jeg føler det i alle fall som om den kursive teksten er det forfatteren egentlig ønsket å gi ut, men siden.. den ikke gir særlig mening, må hun legge noe rundt den i forsøk å gi den en setting og, forhåpentligvis, mening. Men, jeg klarer ikke å fatte og like det. Så, jeg gir opp.

Én kommentar Legg til din

  1. Sesselja sier:

    Jeg hadde akkurat samme opplevelse som deg. Ville så gjerne like den, men endte opp med å legge den fra meg.
    http://friogfreidig.blogspot.com/2010/07/ukens-bomskudd.html

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s