Jeg er ikke fornøyd!

Jeg leser sykt mye om dagen, det skal ikke stå på det. Allikevel har jeg dessverre sykt lite å dele med dere. Dermed blir dette kun en påminnelse.

Jeg leser exphil, exfac og tekst&kultur. Spennende?, sier du. Ikke så veldig. Og for å ikke glemme det, i tillegg til å lese må jeg ikke minst forstå, huske, analysere og omformulere dette. En tung og til tider skremmende oppgave. Så, akkurat nå har jeg litt noia, akkuratt meldt avbud på kveldens vaffelhappening og har som mål å komme meg igjennom kompendiet til tekst&kultur, samt finne ut og skrive en haug om Simone de Beauvoir. En givende kveld.

Så, dere skjønner kanskje jeg ikke har så mye å dele med dere nå om dagen. Begynte på Hvite tenner av Zadie Smith i går – den er lovende, men også rimelig tjukk og treig – så det blir en stund til dere hører mer om den. Så, hva har jeg egentlig å komme med i dag da? Ikke så mye annet enn (nok) en påminnelse om at dere må skrive inn i konkurransen min. Vi nærmer oss med stormskritt antall deltaker jeg har satt som krav for i det hele tatt gidde å bestille premien – så skriv da folkens!!

2 kommentarer Legg til din

  1. Er det noen som har lest Lars Saabye Christensen? En merkelig historie om Notto Fipp og annet. Fengende, men rar!

  2. Lykke til videre med Pihl. Nora, det er ikke lett å skjønne alle disse mennene og deres rare tanker om livets opprinnelse. Om noen år vil brikkene falle ned en for en. Men du er yngre og raskere i hodet enn meg så du klarer det nok bra. Jeg likte godt Kant, ikke spør meg om hvorfor!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s