Herr Bjørneboe

Kom over et lite lysglimt i et avbrekk fra dagens lesning. Norli Galleriet arrangerer nemlig et heidundranes arrangement i kveld, med selveste Tore Rem og hans bøker om Jens Bjørneboe.

Første boken i Rems tobinds biografi om Bjørneboe deiset ned i postkassen min for en uke eller to siden. Jeg synes Bjørneboe er en særdeles spennende person å lese om, og jeg har allerede lest en av de mange andre biografiene som har kommet om han tidligere. Foreløpig har jeg ikke gjort annet enn å bla litt i min nye bok – og det andre bindet er det nok en stund til jeg får skaffet meg, men at det som står i de er spennende – er det ingen tvil om.

Så, dette er en oppfordring til alle som oppholder seg i denne gjennomvåte byen mellom fjellene – Tore Rem holder bjørneboeforedrag på Norli Galleriet klokken 20.30 i kveld. Usikker på om jeg selv får gått, vil jeg gå alene? Dere får selvfølgelig høre om det om jeg kommer meg avgårde, og ikke blir sittende hjemme med Simone de Beauvoir og andre moderne feminister.

Pst! Bildet over er selvfølgelig hentet fra Norli.no

2 kommentarer Legg til din

  1. Matti sier:

    Er deserre litt for langt unna, kjäre!

  2. Ta deg en tur, og fortell oss etterpå!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s