Velsignelse eller forbannelse?

TAKK står det på posen fra Fretex jeg nå kan dra opp av vesken min. Jo, takk kan jeg jo si – eller er det snart på tide å slutte fylle på bokhyllen?

Gaarder og HjorthDet er jo mildt sagt ikke første gang jeg er innom Fretex her i byen. Jeg er jo svak for denne muligheten til å finne nye (gamle!) skatter, men akk – når skal jeg få tid til å lese alt dette?

På bildet ser dere hva som fikk bli med meg hjem i dag. Gaarder er jeg svak for, og Appelsinpiken har jeg faktisk ikke i bokform (før nå!), til tross for at det er en av de vakreste fortellingene jeg har hørt på lenge. Pent behandlet er den óg.

Den andre boken viser, som dere nå skjønner, at jeg enda ikke har tenkt å gi opp Hjorth. Jeg har jo ikke kommet helt overens med henne så langt. Men, etter anbefaling fra StineMa, fikk en vellest og pent behandlet utgave av Fordeler og ulemper ved å være til bli med meg.

Så ja, det var dagens fangst. Det er fredag, det er sol og jeg skal kose meg med eplekake, iskaffe og Zadie Smith og ønsker med dette alle en riktig fin start på helgen!

Én kommentar Legg til din

  1. Håvard sier:

    Takk det samme 😀
    blir nok en lite skjønnlitterær helg, akk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s