Svosj!

Hjort og TillerEt veldig raskt og kortfattet livstegn. Ting ble plutselig veldig hektisk og jeg har enda ikke dusjet eller spist. Makan! Vel, jeg skal fortelle at jeg har vært innom Fretex (i dag igjen) og rasket med meg et par bøker.

På bildet ser dere hvilke det ble – (enda en) Vigdis Hjorth, Drama med Hilde, og en av den mye omtalte Carl Frode Tiller, Bipersonar. Noen synspunkt? (Nei nå funker ikke wordpress som det skal, og lar meg ikke laste opp bilder.)

Da må jeg løpe videre i lørdagskveld – så håper jeg alle koser seg i kveld!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s