Bokras hos faghandelen.

Forrige uke fikk jeg beskjed om at i dag – mandag – begynte Studias boksalg. Heldigvis husket jeg det – og la selvfølgelig igjen noen penger på studentsenteret. Fagbøker derimot? De ofret jeg ikke et blikk!

Jeg hadde faktisk ikke så veldig tro på at dette salget skulle være noe særlig stas. Boksalg blir som regel slappere og slappere, det er jo bare de samme bøkene igjen og igjen, eneste forskjell er en tier billigere enn året før. Det jeg ikke tenkte på var at dette var ikke som andre bokhandlere. Studia er, for de som ikke allerede vet det, universitetsbokhandelen her i byen. Det vil si at det er hit alle går for å kjøpe alle de overprisede, tørre bøkene som man finner på pensum – ikke for å handle en ny, morsom bok. Til tross for dette har Studia mange skjønnlitterære bøker.

Det er jo ingen som handler skjønnlitteratur hos Studia. Jeg kan i alle fall ikke skjønne at noen gidder det. Men, jeg mener jo ikke de skal slutte av den grunn. Det frydefulle blir jo dermed at de har enorme mengder med skjønnlitterære bøker i store mengder å selge unna når høsten kommer.

Jeg gikk som sagt ikke tomhendt hjem – og hadde jeg vært rik hadde posen vært ganske så mye tyngre. Fire bøker spanderte jeg på meg – en av de er dog en gave, så den får dere ikke høre mer om. Ellers var det én kjent bok (Ugly bugly, Lars Ramslie), én om krigen (Hitlerboken, Eberle og Uhl) og én ukjent men lovende (Domino, Hermann). Spennende, er dere ikke enige?

Vel, det var vel nok pjatt om kun et lite boksalg. Strengt tatt burde jeg kanskje tatt en titt på fagbøkene, men nei. Kanskje jeg stikker innom en annen dag!

Pst! Ja, dette innlegget ble skrevet på mandag (alt annet er bedre enn å skrive oppgave), men publiseres ikke før torsdag.

2 kommentarer Legg til din

  1. labben sier:

    Jeg handler skjønnlitteratur på studia innimellom. Finner ofte bøker på engelsk der, som det er vanskeligere å få tak i i andre butikker =)Jeg liker meg på studia.

  2. Heidi sier:

    Jeg handler skjønnlitteratur om de har noe på tilbud. Ellers liker jeg å bare snuse der – de har et spennende utvalg, synes jeg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s