Gjenles!

Det er fredagskveld og jeg har auberginequiche i ovnen. Hos Norli er det debutantkveld, men jeg har hvitvin, god mat og besøk i vente – så jeg holder meg inne.

Jeg leser ikke så skrekkelig mye om dagen. Har lest en novellesamling (Voksenting) men den skal dere få høre om i en senere anledning. Ellers går det i fag – og i anledning avslutning av alfadelen i exphil har jeg tatt frem en gammel klassiker, og en av de bøkene jeg har lest flest ganger. Selvfølgelig – Jostein Gaarders Sofies verden.

Og som om det ikke er nok å lese den, driver jeg såkalt «aktiv» lesing, og skriver ned alt spennende om Aristoteles og andre gamle menn har ment. Da tar det litt ekstra lang tid – men jeg bør være klar til å kaste meg over en ny bok ganske snart. Ellers skal jeg også hjem noen dager neste uke, så da regner jeg med at det blir litt stille her. Orker ikke ta med dataen, men regner med å forhåndsskrive noe, så helt dødt blir det ikke!

Ellers kan jeg nevne at novellekonkurransen ikke er avsluttet, og det er bare å gi bidrag. I tillegg vil jeg nevne at jeg er på jakt etter en god krigsbok – så om du vet om en, legg gjerne igjen en kommentar på dette innlegget.

God helg!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s