Det beste som finnes!

I dag dumpet en pakke ned i postkassen min. Finnes det noe bedre på en mandag enn en liten litteraturgave? Jeg tror ikke det!

Det er mange snille mennesker, og noen av de blogger. Noen av de skriver om bøker – og de leser selvfølgelig jeg. Da Kristin skulle gi bort gave til bokglade mennesker – spurte jeg selvfølgelig pent.

I dag deiset konvolutten ned i kassa mi, men dere ser kanskje ikke helt hva det er? Det øverste er et handlenett – noe jeg bruker daglig, så dette skal ikke bli liggende ubrukt her i huset. Både posen og den andre delen av gaven – et sånt omslagsmappen – er fra Samlaget. Teksten på nettet er hentet fra Tonje Glimmerdal, mens teksten på mappen er skrevet av Jon Fosse.

En gave jeg setter stor pris på – og gleder meg til å ta i bruk fremover!

Én kommentar Legg til din

  1. Lena sier:

    Jippi! Jeg fikk det i går og har allerede plassert de rundt om i huset (mannen min lurer på hvorfor i all verden jeg har hengt opp et nett i gangen). Kjempefint:) Også er jo Andvake og Tonje Glimmerdal så fiiine!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s