Filosofien kan gå å legge seg!

Et par dager hjemme, og bloggen har lidd. Jeg er fullstendig klar over det, og får beklage. Men, nå er første bit av exphil overstått og jeg er tilbake i gamle vaner.

Det har vært veldig fint å være hjemme noen dager. Har tilbrakt tid med de aller beste og kost meg glugg ihjel. Mellom slagene har jeg (forsøkt) å lese exphil. Vi har nemlig i dag hatt en såkalt breddetest, og jeg tillot meg dermed ikke annet lesestoff de siste dagene. (Jeg må innrømme jeg har sniklest litt i en av litteraturhistoriebøkene jeg har hjemme, men det tells ikke) Nå er heldigvis testen gjort unna og jeg klarte meg med god margin og kjøpte dermed en gave til meg selv i dag. Sko, som jeg egentlig bør bruke penger på, finner jeg aldri, så nå er Knausgårds femte bok kommet i hus også her.

Ellers kan jeg si at jeg tok med to bøker hjemmefra (fler kunne det ikke bli, jeg reiste tross alt kun med håndbagasje) som jeg gleder meg til å lese. Den ene er en novellesamling jeg skal lese i forhold til et prosjekt jeg har gående (dere skal selvfølgelig få høre om det etterhvert), den andre har jeg kjøpt på salg for lenge siden og er skrevet av Hitlers sekretær. Jeg gleder meg!

Da jeg var hjemme var jeg innom bokhandelen Read forresten. (Ja, jeg kommer fra Vestby(for dere som ikke forstår noe er det her den såkalte Outletten ligger)) De er jo mange bøker der. Ikke så mange fristelser, men noen – det skal jeg innrømme. En bok jeg bet meg merke i var Prostitusjonsdagbøkene. Joda, den er nok for spesielt interesserte, men jeg er nok midt i den smale målgruppen der skal dere se. Dessverre fikk den ikke bli med hjem denne gangen, men vi får se – kanskje den er satt ned til jul?

Det var det jeg hadde av festligheter denne gangen, så nå er jeg tilbake i faste takter og lover mye mas fremover!

Én kommentar Legg til din

  1. labben sier:

    Nå er du over det verste =) Breddetesten i Betadelen er latterlig enkel. Det er Alfa som krever en del aktiv jobbing. Oppgaven i Betadelen syns jeg derimot var vanskeligere, men det var greit å jobbe med. Ex.phil er uansett ikke det gøyeste, men snart er dette semesteret over, så kan du begynne med de spennende fagene. Du får sikkert mye interessant å dele med resten av oss bloggere som litteraturviter hehe =)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s