Hva skal jeg nå ønske meg?

Knausgård sliter visst med avslutningen (nok en gang (høhø)), men denne gangen er ikke problemet å avslutte alt for tidlig – men å åpenbart ikke komme til avslutningen.

Jeg er godt i gang med Knausgårds femte bok, og gleder meg til den siste. Ikke bare blir det spennende å lese om nå-dagen, men det var også det eneste sikre ønske jeg hadde, både når det gjaldt jul og bursdag. Nå er jeg ille ute.

Boken kommer ikke før Mars, har de offentlig sagt i dag. Vel, jeg får vel ønske meg litt tålmodighet til bursdag, så får jeg takke meg til med mange andre gode bøker enn så lenge. Vi kan jo ikke akkurat la verden gå under heller, det ville vært for dumt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s