Søndagsro.

Søndagskveld og allehelgensaften. Det er relativt travle dager, og skremmende lite tid brukes på lesing.

I helgen har det dessverre blitt rimelig stusselig med blogging fra min side. Jeg får bare beklage. Jeg har hatt besøk fra Hovedstaden og jobbet, så da var søndagskvelden her plutselig uten at man rakk å tenke seg om.  Lite lesing har foregått, verken av pensum eller annet.

Boken jeg leser nå om dagen, synes jeg er utrolig spennende. Den er skrevet av Hitlers sekretær og handler om livet rundt Hitler fra 1942. Den er ikke så veldig lang, så regner med dere får høre mer om den senere i uken.

Ellers vil jeg bare minne om og si i fra at jeg ikke har glemt seksordsnovellekonkurransen, om noen skulle tro det. Jeg har nemlig et lite prosjekt på gang (ett av flere faktisk!) – så om du enda ikke har kommet med ditt bidrag, er det ikke forsent!

Det var det – da gjenstår det bare å ønske en god helg!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s