Følg med, Bergensere!

Det øspøser i Bergen og byen er gråere enn betong. Allikevel finnes det lyspunkt, for de som ikke skal tilbringe kvelden på jobb, vel og merke.

I dag er det nemlig et arrangement verdt å få med seg på Studia. Frode Grytten fyller 50, og i den anledning har han gitt ut bok og reiser landet rundt og feirer. I kveld skal han tilbringe noen timer på Studia.

Det er ikke så lenge siden Grytten var her i byen, på Norlis Forfatterslipp. Jeg husker ikke hvorfor, men jeg var ikke der da. Denne gangen var planen å jobbe, men må man på jobb å plukke ut nisser – så må man på jobb å plukke ut nisser.

Jeg håper i alle fall noen andre får tatt seg turen. Selv har jeg opplevd Grytten en gang selv, og han er veldig dyktig til å snakke for seg, og har mye gøy å fortelle. Rett og slett noe verdt å bruke en regntung torsdagskveld her i byen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s