Det er skammelig!

Jeg hører, som kjent, en del på «kulturkanalen» p2. Som regel er det mest Bok i P2 som er mest relevant for denne bloggen, men i dag har jeg utvidet horisonten!

Radioselskapet er et «dagsaktuelle og og underholdende talkshow» som sendes på p2 hver (uke)dag. Der har de mange forskjellige spalter, en av de er Skammens bokhylle.

Bildet av Skammens bokhylle, hentet fra Radioselskapets egne facebooksider.

Over ser dere bilde av den faktiske bokhyllen. Konseptet er at en eller annen relativt kjent person skal forkaste en eller annen bok, denne ukens bidrag var boken «The Ultimate Book of Celebrity Love Scandals»  som ble forkastet av forfatteren Agnes Ravatn. (Om du vil lese mer om den boken, kan dere trykke her)

Er det bare jeg som ser en kjent bok i hyllen? Jostein Gaarders Sofies verden. Jeg vet jo at alle ikke er like glade i denne som jeg er, men allikevel – skammens bokhylle? Jeg er ikke enig!

Jeg vet nå ikke hvilken bok jeg ville forkastet – men det vet kanskje du?

5 kommentarer Legg til din

 1. Cathrine sier:

  Tror nok at jeg ville ha forkastet L av Erlend Loe 🙂 ingen fan..

 2. Lena sier:

  Jeg skulle akkurat skrive at jeg forkastet L, så ser jeg at Catherine over her har skrevet det samme. Jeg elsker Loe, men la bort L etter noen få sider.

 3. anne marit sier:

  Jeg hadde hvertfall ikke plassert Gaarder i noen ‘skammens bokhylle’. Heller ikke Erlend Loe. Er noe mer usikker på om jeg ville skrytt av å ha ‘1001 filmer’ boka i bokhylla mi..

 4. Julie sier:

  Hmmm. Hvis jeg skulle dytte noen bøker inn i skammens bokhylle, måtte det bli «Pornopung» av Mads Larsen og «Døde sjeler» av Jan-Egil Engh. Førstnevnte prøver for hardt og ender opp latterlig dårlig, sistnevnte er så vidt jeg kan huske den dårligste boken jeg noen gang har lest.

  Er det Harry Potter og Mysteriekammeret jeg skimter helt øverst der? Det er jeg ikke enig i. Den er riktignok – etter min mening – seriens svakeste, men den hører allikevel ikke til i den bokhylla her. 🙂

 5. kristin sier:

  Jeg ser det allerede står to Alkymisten der, minst, jeg tror jeg går for I brønnen og i tjernet av Jørgen Moe, Norges første barnebok. Og kjønnsroller som er så dårlige eksempler i dag at den forlengst burde vært kassert og ikke trykket opp i bokklubb-utgaver.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s