Intet nytt fra fronten.

Dagene går, sider burde vært lest, notater skulle vært skrevet og tekster burde vært lest for lenge siden. Allikevel har jeg ingenting å fortelle.

Joda,  jeg leser selv om jeg ikke forteller dere noe. Jeg leser litt pensum (mye mindre enn jeg burde selvfølgelig) og litt annet på sengekanten, men jeg merker høsten har senket seg over meg. Alt går litt saktere og tyngre. Fittekvote er blitt lest, men mer får dere ikke høre før neste uke – den er nemlig del av Cappelens bokbloggturné, så smør dere med tålmodighet!

Nå har jeg begynt på neste bok, Det tar ikke slutt. Det handler om SV, unge politikere og krig i Jugoslavia. Foreløpig er jeg litt skeptisk – men ikke negativ. Avventende kan vi kanskje kalle det? I alle fall har forfatteren en egen blogg her, som du kan lese om du er nysgjerrig. Fra bransjen er det heller ikke stort verdt å nevne. Det går mye i julegavetips, julemat og bestselgere. Lite spennende altså. Men, jeg satser på at inspirasjon og glede snart kommer brusende, og da skal dere jammen meg få høre!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s