Mens vi venter…

Det er en bok jeg har fått jeg gleder meg virkelig til å lese. Problemet er bare at den ligger hjemme hos Mamma og Pappa og jeg må vente helt til neste helg med å få den.

Hvilken bok jeg gleder meg til – lurer dere sikkert på. Det er en norsk debutbok, og er skrevet av aftenposten journalist Mala Naveen og heter Desiland. Selv om den er norsk og handler mye om Norge, regner jeg også med å få noen litt annerledes impulser enn vanlig, da boken handler om en indisk familie (bosatt på Stovner). Jeg gleder meg, men som sagt får jeg den ikke før neste helg da jeg får besøk fra det tørre Østland, men da skal boken slukes.

Enn så lenge er jeg jo ikke akkurat tom for lesestoff her heller, og jeg skal forsøke å sette opp tempoet litt – både når det kommer til pensum og alt annet. Pensum går det nok dårligst med (heldigvis for dere), så skal forsøke å la dere få høre om flere spennende bøker fremover.

Jeg har også et prosjekt gående, men også med det er jeg skrekkelig treig. Noe særlig vil jeg ikke røpe enda, men enn så lenge kan jeg melde at konkurransen jeg har hatt gående veldig lenge (for lenge?) enda ikke er avsluttet, så om du har en seksordsnovelle, send den inn her!

Én kommentar Legg til din

  1. ellikken sier:

    Niiiiice, den ligger og venter på meg også 🙂 Gleder meg, og gleder meg til hva du syns om den (når den tid kommer).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s