Et par kroner tilgode!

Fredagformiddag og jeg har store ambisjoner. Leiligheten skal vaskes og noe godt skal bakes. Lesing blir det lite tid til denne helgen!

Hustvedt, Siri - Det jeg elskerJeg får nemlig besøk av min kjære lillesøster denne helgen, så det eneste jeg skal forsøke å få lest i løpet av dagen er et par sider pensum. «Vitenskapens språk» – høres det ikke forlokkende ut?

Men, for noen dager siden brukte jeg opp tilgodelappen jeg hadde på Norli (det føltes nesten som å få noe gratis) – og boken på bildet, Siri Hustvedts Det jeg elsket fikk bli med hjem. Den har fått mye skryt fra mange kanter – så jeg gleder meg.

Ellers har jeg lest ferdig nok en fransk bok om kjærlighet, utroskap og fortvilelse som dere skal få lese om i morgen. Så, da gjenstår det bare å ønske god helg og ta frem moppen!

Én kommentar Legg til din

  1. Mia sier:

    Håper du liker boka!:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s