Bokdag i Bergen.

Torsdagen er blitt fredag og nå spiser jeg endelig middag – vel hjemme fra jobb. Bergen by har vært en fest i kveld – også en bokfest!

For en stakkars nyinnflytter er det nesten overveldende. I dag har hele sentrum vært et stort salg – med arrangementer og tilbud på et hvert hjørne. Også bøkenes verden har kviknet til og hatt både salg og spennende arrangementer – men jeg fikk verken sett Karl I Hagen (vel, akkurat han valgte jeg å ikke se), Arne Hjeltnes eller andre som kjendiser som besøkte byen i strålende solskinn – vel og merke i bokens navn.

Men, regner med det var noen andre som fikk med seg noe morsomt, og som ikke var stuck med lilla og røde lys til 30%!?

 

Én kommentar Legg til din

  1. samadhi sier:

    Jeg tror jeg gikk og handlet på den eneste butikken uten salg i dag… Jeg ble så tatt av stemningen at jeg følte jeg handlet på salg likevel. Desverre fikk jeg ikke med meg noe bokaction og ingen kjente fjes, men nye sko har jeg iallfall!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s