Norges kjekkeste – en forfatter?

40 år, litt slaskete med halvlangt hår og noen grå hår. Vi har lest om hans tidlige sædavganger – er det dette som får HENNE til å kåre Knausgård til årets kjekkeste mann?

Til tross for at jeg har veldig mange ekstremt kjedelige sider som skal lese, spanderte jeg på meg et jenteblad i dag. Henne fikk bli med meg hjem, og den har jo vært en stund i hylla – så flere av dere har vel allerede registrert at Knausgård står nevnt på forsiden.

Knausgårds kjekkasen. Bildet er knipset av HENNE.

Jeg har ikke rukket å lese saken på innsiden enda – så om det de har snakket om noe annet enn hvor kjekk han er, det vet jeg ikke. Men jeg håper (og tror) at noe annet er omtalt. Men, jeg synes det er litt morsomt med alt dette maset rundt kjekkasforfattere. De er jo ikke spesielt utbredt, det må jeg få si – men hvem gidder vel å bry seg?

For en stund tilbake nevnte jeg Anne B. Ragdes listebok for Redd Barna «Livets topp 5«. En rimelig tåpelig bok, og den eneste oppmerksomheten den fikk i media var listen over de kjekkeste mennene. Ikke skjønner jeg at noen kan bry seg om Ragdes topp 5 av noe slag, men dette var noe de snakket mye om på radioen (i alle fall den dagen). Jeg husker ikke hele listen, og finner den heller ikke igjen på nettet, men Knausgård var blant de fem utvalgte.

Selvfølgelig skal forfattere få bli med på sånne kjekkaskåringer, men allikevel. Tror dere Knausgård synes det er litt pinlig – eller liker han det?

Én kommentar Legg til din

  1. Kathleen sier:

    Hahaha, jeg så Anne B. Ragde-boka i butikken og jeg hater Anne B.Ragde så jeg sa til kjæresten min ‘Se på denne’, æsj, og så så jeg at Lars Sponheim var på topp 5 lista over Norges kjekkeste menn, og så ble jeg litt glad for jeg elsker Sponheim, men ikke fordi han er kjekk, bare fordi han er så frekk og jeg elsker folk som tør å være frekke, men ellers var boka leim, men da jeg kom hjem skrev jeg dette innlegget på bloggen: http://kathleen-bean.blogspot.com/2010/10/anne-b-ragde-og-hennes-5-av-alt.html LOL

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s