Førjulsdrømmer

Det er førjulstid og mye som skjer. Jeg har enda flere ting som skal leveres før det er ferie, og jeg tilbringer hver eneste dag på jobb. Da blir det lite lesing.

Til tross for at det er mye som skal leses, går det skrekkelig sakte fremover nå om dagen. Jeg leser Peter Høegs Frøken Smillas fornemmelse for snø, men har ikke kommet særlig godt i gang. En litt vanskelig bok å kun lese på sengekanten har jeg funnet ut.

Men, bedre tider skal komme. Når oppgavene er ferdigskrevet og levert er det bare valgfrie bøker som står på planen, enn så lenge. Januar kommer jo fort nok – og plutselig er vi tilbake til pensum. Et pensum med mye skjønnlitteratur vel og merke, men hvem bryr seg vel om Den guddommelige komedie og Jobs bok? Ikke jeg.  Men jeg skal ikke snakke om dette i dag.

Jeg skal heller fortelle dere om at jeg går med førjulsdrømmer om fremtiden. Jeg er (som dere har blitt fortalt igjen og igjen) ikke særlig begeistret for verken akademia generelt eller pensum, men det er en grunn til at jeg forsøker meg. Jeg går med drømmer om å komme meg inn i forlagsbransjen – og bli der. På et eller annet vis skal jeg klare det, skal dere se. Når jeg skal hjem til østlandet har jeg blant annet en spennende avtale som dere skal få høre mer om senere.

Jeg får bare beklage at det er litt stusselig her inne nå om dagen – men jeg setter stor pris på alle dere er innom (og særlig dere som legger igjen kommentarer), jeg følger nøie med. Så skal vi se at julefreden snart skal senke seg over meg og bøkene.

Pst! Tusen takk for hyggelige bursdagshilsner!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s